Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

Just Before The Exams

Ποτε δεν με ελεγες αγχωμενο ατομο. Γενικα ημουν και ειμαι της φασης ''coolare'' κατι που ποτε δεν χωνεψε κανεις. Ειδικα η μανα μου η οποια ειναι ο πιο αγχωδης τυπος στον πλανητη. Το υπογραφω αυτο.
Αλλα εχωντας το proficiency στις πλατες μου ελπιζωντας να το ξεφορτωθω το Σαββατο οπου και δινω τα γραπτα εχω την εντυπωση οτι τα λογια της αλλα και των υπολοιπων αγχωμενων εδω περα αρχιζουν και με επηρεαζουν. Αυτο ειναι οτι χειροτερο. Δεν θελω να καταληξω να στρεσαρομαι για οτιδηποτε. Ασε που ασπριζουν και τα μαλλια και κανεις και ρυτιδες ε και οσο να'ναι εχουμε και ενα παρουσιαστικο να διατηρησουμε (πλακιτσα!).
Το θεμα ειναι πως ξερω οτι δεν θα το περασω ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ και δινω απλα για την εμπειρια αλλα να'τανε μονο αυτο?

Η εξετασεις του σχολειου αρχιζουν αυτην την Παρασκευη και δεν εχω ανοιξει βιβλιο ολη τη χρονια. Οχι οτι πατουσα και συχνα το ποδι μου στο κτηριο που αποκαλουνε σχολειο αλλα ετσι για τα ματια του κοσμου λεμε αυτες τις δικαιολογιες οτι απλα δεν διαβαζα.

Ελα ομως που μετα απο τα περσινα μου χαλια και εναν μεσο ορο ο οποιος δεν περνουσε ουτε το υψος μου, οι μεγαλες δυναμεις (βλ. γονεις) παραεχουν αγριες διαθεσεις. Μονο διαθεσεις? Και απειλες. Μια για το λαπτοπ, μια για καλοκαιρινα μαθηματα, μια για στερηση διακοπων και οτι μπορει να φανταστει κανεις. Μονο να ανασαινω δεν θα μου απαγορεσουν αν ειμαι τυχερη.
Και τωρα τους εχω δωσει τη εντυπωση οτι τα εχω ολα υπο ελεγχο μονο και μονο για να μην μου τα πριζουν και ξερω οτι θα αποτυχω και θα τους απογοητευσω αλλα δεν μπορω να κανω τιποτα για αυτο.

Ας ελπισουμε οτι οποιος θα διορθωνει το γραπτο μου ή θα εχει πετυχει το τζοκερ ή θα ειναι μεθυσμενος.

2 σχόλια:

  1. είναι προτιμότερο πάντως να coolαρεις παρά να έχεις απίστευτο άγχος. έχουν και τα δύο τα ίδια αποτελέσματα μόνο που με το πρώτο δεν ασπρίζουν τα μαλλιά σου ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημέρα! Σου εύχομαι καλά αποτελέσματα! :) Πέρνα λίγο από το blog μου, έχω κάτι για σένα! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή