Τρίτη 3 Μαΐου 2011

Το βασιλικό τσίρκο

Ειπα οτι δε θα εγραφα τιποτα σχετικο με αυτο, οτι δεν θα ασχολιομουν αλλα αφου με προκαλει ρε αδερφε.
Ναι μιλω για τον γαμο αυτηνης της Κέιτ που της μανας της, της προκοψε να τη στειλει σε κολλεγιο με πριγκιππες και του Ουίλιαμ με τις μπλε φλεβες.
Δηλαδη ελεος. Και μονο που ειδα μια εικονα απο αυτον τον υποτιθεμενο ‘’γαμο’’ εφριξα. Μηπως τον μπερδεψαν με το τσιρκο?
Δεν θα μιλησω για τους δημοσιογραφους που μας τα εχουν πριξει απο το πρωι ως το βραδυ και ξεκαθαριζω οτι δεν εχω κανενα προβλημα με τους ανθρωπους. Τι προβλημα να εχω? Αλλοι τοσοι δεν εχουν παντρευτει? Το θεμα μου ειναι στην εικονα αυτου του γαμου ή καλυτερα τσιρκου το οποιο με προκαλεσε. Ναι καλα διαβασατε ΜΕ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ.
Βλεπεις εκει να εχουν στησει την Ντισνειλαντ της βασιλικης οικογενιας και σκεφτεσαι πως τα παιδια σου δεν μπορεις να τα στειλεις να σπουδασουν. Βλεπεις την αλλη να φοραει 500 διαμαντια στο ενα νυχι και σκεφτεσαι πως δεν θα εχεις λεφτα να φας την αλλη βδομαδα. Αυτο δεν ειναι προκλητικο?
Με εξοργιζει το γεγονος οτι οι Αγγλοι ειναι τοσο φανατισμενοι με τη μοναρχια και τους βασιλιαδες και τους πριγκιππες ενω τους τρωνε τα λεφτα. Δηλαδη γιατι ειναι τοσο πλουσιοι? Στα χωραφια εσκαβαν συνεχεια?
Και μιλωντας για λεφτα σκεφτηκε κανεις την κοροιδια? Ποσα λεφτα θα βγαλει η ‘’βασιλικη οικογενια’’ απο τα καναλια που τους δινουν την αδεια να στεκονται στους ΔΡΟΜΟΥΣ του Λονδινου για να τραβηξουν αυτην την ‘’τελετη’’? Ποσα θα βγαλει η βασιλικη οικογενια απο τα μπλουζακια, τις κουπες και ολα αυτα τα γελοια αναμνηστικα που αγοραζει ο καθε μεταφορικα τυφλωμενος?
Κατι αλλο που με εξοργιζει ειναι οτι οτι αυτος ο γαμος ΕΠΡΕΠΕ να ειναι θρησκευτικος γιατι ετσι ειναι το σωστο. Που ειναι το κακο με τον πολιτικο μου λετε? Επισης με ενοχλει που γινεται τοσο μεγαλο θεμα επειδη ειναι υποτιθεται ‘’ανωτεροι’’ και αυτο πρεπει να μας χαροποιει ολους ενω ενα ζευγαρι ομοφυλοφιλων θα δημοσιευοταν για να κοιταξουμε την οθονη της τηλεορασης με ντροπη και κοροιδια.

Επισης, σε ενα καναλι ο δημοσιογραφος ειπε πως το μακιγιαζ της Κέιτ ηταν αυστηρο. Και τι ηθελες να κανει η κοπελα ρε φιλε? Να βγει με μια τουρτα στη μαπα? Ή να βαλει λιγο πρασσινο στο ενα μαγουλο, λιγο κοκκινο στο αλλο και στη μυτη μουσταρδι?
Ενας αλλος ειπε οτι τα φρυδια της εχουν ασχημο σχημα και τα χειλη της ειναι πολυ λεπτα και ετσι δεν ειναι ομορφη.
Σορρυ ρε φιλε αλλα εσυ με την καραφλα και το κενο στα δοντια μεγαλυτερο απο το Γκραν Κανιον εισαι καλυτερος? Μια χαρα ειναι η κοπελα. Και στο κατω κατω δεν πα να ηταν και σαν τον Μπαμπη τον σουβλατζη στη γωνια? Ο αλλος την ηθελε και την παντρευτηκε.
Α! Και μην ξεχασω αυτην την πλυση εγκεφαλου που μας κανανε. Γιατι ΠΡΕΠΕΙ να νοιαζει αυτος ο γαμος ολη την οικουμενη?

Αλλα δεν ειπα ακομη το καλυτερο. Αμεεεε, το κρατησα για το τελος σαν δωρο-εκπληξη οπως τα κιντερ αυγα.
Με ΕΞΟΡΓΙΣΕ εντελως ενας δημοσιογραφος, βασικα οι περισσοτεροι που ειπαν τις υπολοιπες γυναικες ΚΟΙΝΕΣ ΘΝΗΤΕΣ. Και αυτην αμα την πετυχει κανεις με σφαιρα μια χαρα κοινη θνητη ειναι.
Αντε στο διαολο απο κει που μας τα εχουν πριξει. Μ’αρεσει που υποσχεθηκα στον εαυτο μου οτι δεν θα το εγραφα αυτο.

3 σχόλια:

  1. ναι!!!ενας απ'τους ανθρωπους που δν εχουν υπνωτιστει!! :O
    κ εμενα μου εχει ΣΠΑΣΕΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑ αυτο πραγμα!!!μια μερα που η αδελφη μου το γυρισε σε ενα καναλι που μιλαγε γι αυτον τον κωλογαμο με επιασε κυριολεκτικα υστερια κ τσιριζα να αλλαξει καναλι κ πως δεν θελω να δω αυτη τη βλακεια.

    1.που ζουμε για να δοξαζουμε τους βασιλιαδες?στον 18ο αιωνα?
    2.ζουμε στο 2011!βασιλιαδες κ πριγκιπες?SERIOUSLY??
    3."Με εξοργιζει το γεγονος οτι οι Αγγλοι ειναι τοσο φανατισμενοι με τη μοναρχια και τους βασιλιαδες και τους πριγκιππες"--->αυτο ακριβως.ειναι κ κακογουστοι κ ξινοι κ με γελοια προφορα κ ειναι κ συντηριτικοι-.- καθολου δν τους παω.οι περισσοτεροι λαοι εδιωξαν με τις κλωτσιες τους βασιλιαδες τους κ αυτοι καθονται κ τους δοξαζουνε.γνκ ο θεσμος της βασιλειας ειναι μια μεγαλη αυθαιρεσια.γτ εχουν αυτοι οι ανθρωποι εξουσια κ δυναμη κ πλουτο?ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ.
    4.μας πρηξανε με τον παραμυθενιο ερωτα κ τη σταχτοπουτα κ αλλες παραμυθενιες μαλακιες=.= πως το ξερουμε μωρε πως ειναι ερωτας στο κατω κατω?

    κ το κυριοτερο:
    ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ αυτοι οι ανθρωποι??24000000 ή δν ξερω εγω ποσα εκατομυρια για ενα γαμο????
    Κ ολοι αυτοι που τους λατρευουν κ ασχολουνταν με το γαμο τους,δν ντρεπονται κι αυτοι να "προσκηνανε"βασιλιαδες κ να κανουν σαν στερημενα για λγ λαμψη?Το χει καψει ο κοσμος.Τα θελει κ τα παθαινει.

    Πραγματικα,εχω σιχαθει κ αυτον τον φλουφλη τον ουιλιαμ(οπως ειπε κ χθες ο κανακης :P )κ την αλλη την αντιπαθητικια την κεητ που ολο χασκογελαει.Δλδ μου σπανε πλεον τελειως τα νευρα,μου βγαζουν μια αντιπαθεια,αυτοι κ ολο του το σοι.
    ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. και εγω ακριβως αυτο. ελεος δλδ. εδω ο κοσμος καιγεται και αυτοι...
    εντωμεταξυ αυτο το παραμυθι που η απλη και ταπεινη κοπελιτσα ερωτευεται τον πριγκιππα και αντιστιχα και παντρευονται και ολα καλα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. αυτη η Κειτ ηταν απο ΠΛΟΥΣΙΑ οικογενια. αν δεν ηταν ετσι η παλιογρια η Ελισαβετ δεν θα ενεκρινε τον γαμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή