Κυριακή 24 Απριλίου 2011

~Παρεξηγημενοι και Ταλαιπωρημενοι~

Ειναι γεγονος πως τις σημερινες ημερες (και με αυτο εννοω τις τωρινες εποχες, χρονια, πειτε το οπως θελετε) ακουγονται διαφορα προς την σεξουαλικοτητα, το παρουσιαστικο, τις δυνατοτητες και παει λεγοντας των celebrities. Οκ, και γω θα πω κατι οταν θα ειμαι στην παρεα αλλα ορισμενοι το εχουν παραχεσει.

Δηλαδη σνομπαρεις εναν τραγουδιστη/στρια επειδη δεν σου αρεσουν τα μαλλια του κι εξαιτειας αυτου τον χρηζεις ανικανο να τραγουδησει.

Δεν παει ετσι το πραγμα φιλε μου...
Ας παρουμε για παραδειγμα τον πολυσυζητημενο Justin Bieber (σοζ αν το εγραψα λαθος) ο οποιος εχει υποστει δισσεκατομυρια χαρακτηρισμους στο μεγαλυτερο μερος τους αρνητικους απο ατομα που απλως δεν πανε την φατσα του και πιστευουν πως ενα 16χρονο σκατο το εχει δει πανυγηρι και κανει πως τραγουδαει.

Ναι, μπορει να μην σε εκφραζει η μουσικη του.
Μπορει τα τραγουδια να ειναι εντελως χαζοαμερικανικα και εμπορικα.
Μπορει να ειναι ηλιθιοτητα το γεγονος οτι βγαζει ταινια για την ζωη του ενω στην ουσια εχει ζησει μονο 16 χρονια που δεν ειναι ΤΙΠΟΤΑ.

Αλλα μπορεις να αρνηθεις το γεγονος οτι αυτος ο εστω φλωρος εφηβος καταφερε να φτασει εδω που εφτασε σημερα?

Ειτε εγινε διασημος εξαιτειας του υποτιθεμενου cute στιλ του μαλλιου του, ειτε επειδη ειναι καπως-οκ ειναι εντελως- θηλυπρεπης, σημασια εχει οτι στην τελικη ΕΓΙΝΕ.

Να παρω αλλο παραδειγμα τωρα.

Kesha.

Δεν με ενθουσιαζει αλλα δεν μπορειται να μην παραδεχτειτε οτι την ξερει ολος ο κοσμος. Η μουσικη της ειναι ΕΝΤΕΛΩΣ εμπορικη και φαινεται σαν να ειναι μονιμως μεθυσμενη κα μαστουρωμενη αλλα παρολα αυτα κερδισε με το σπαθι της αυτο που ειναι σημερα. Σε αυτο το σημειο ειμαι σιγουρη οτι ολο και καποιος θα με διεκοπτε για να κανει την παρατηρηση ''Φανταζεσαι σε ποσους καθησε για να γινει διασημη?'' Οχι λοιπον, δεν εγινε υποχειριδιο κανενος ουτε ''εκατσε'' σε κανεναν παραγωγο. Ολομοναχη καταφερε οτι ειναι τωρα. Ζουσε σε ενα τροχοσπιτο καποιων φιλων της καπου στα 15 της και πολλες φορες αναγκαζοταν και να ζητιανεψει για να ζησει. Ειχε μονο μια μητερα που την εφοδιαζε με ελπιδες και ηχογραφησε παρανομα το πρωτο της αλμπουμ επειδη δεν ειχε λεφτα.
Κυνηγηθηκε απο την ασφαλεια ενος μεγαλου παραγωγου οταν προσπαθησε να τον πλησιασει μπαινωντας στο σπιτι του πηδωντας τα καγκελα για να του δωσει να ακουσει το σιντι της και υπεφερε πολλα μεχρι να αποκτησει την ''καριερα'' που εχει τωρα.

Προσωπικα αυτοι οι καλλιτεχνες δεν με ενθουσιαζουν για την ακριβεια δεν μου αρεσουν καθολου καθως δεν ειναι του στιλ μου αλλα δεν εχω κανενα δικαιωμα οπως και οι υπολοιποι ανθρωποι, να τους χαρακτηριζουμε με αυτον τον τροπο. Ειναι σαν να μου λες οτι σου αρεσει να σε λενε αλκοολικο/η πισω απο την πλατη σου. Φανταζεσαι πως νιωθουν αυτοι οταν ακουγονται τοσα προς το ατομο τους?

Οταν παυουν να ειναι τα φωτεινα αστερια της σοουμπιζ και κλεινουν τα φωτα μενουν μονοι με μονη παρεα τα υβριστικα σχολια των γυρω τους.

Θα σου αρεσε εσενα κατι τετοιο?

 Ειναι ΑΝΘΡΩΠΟΙ.

Δεν τους υπερασπιζομαι ουτε τους υποστηριζω στην δουλεια τους απλα εχω βαρεθει να ακουω τον καθε ακυρο που δεν εχει ζωη να ασχοληθει, να μιλαει για αλλους ειτε διασημους ειτε μη διασημους.

Και να ξερετε οτι ολα απο κει αρχιζουν. Δηλαδη αν εγω μιλαω υποτιμιτικα και ασχημα για τον Kurt Cobain ή για τον Jesse McCartney (οχι τον Paul απο τους Beatles) σημαινει οτι ετσι μιλαω και για τους ανθρωπους που εχω γυρω μου.

Ναι μπορει η παρακατω εικονα να φαινεται αστεια και πετυχημενη αλλα ενας ανηδαιος χωρις καμια αισθηση του χιουμορ καταφερε να προσβαλλει δυο ανθρωπους μεσα απο αυτην.

Συγχαρητηρια.

Νιωθεις σπουδαιος?

3 σχόλια:

  1. dn sumfwnw.kala na pa8oun.otan dn paw kpn tn 8avw anelehta and i have no shame. :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κοιτα και εμενα μ αρεσει να τους σχολιαζω αλλα απο καποιο σημειο και μετα κατανταει αηδια. Δεν ειναι οτι θαυεις την Παρις Χιλτον η οποια επειδη προκαλει με αυτον τον τροπο το ζηταει ο οργανισμος της το βρισιμο,αλλα ειναι καποιοι οι οποιοι δεν εκαναν κατι υπερβολικο για να τους συμπεριφερεσαι τοσο ασχημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή