Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

Sh...Sh...Secreeeets

Μετα απο προκληση της nipenthes μπαινω και εγω σε αυτο το blogοπαιχνιδο που εχει σκοπο να αποκαλυψει τα μυστικα μου. Αρχιζω το γραψιμο και οπου φτασει... :)

1) the dirty one : Ναι ναι ΝΑΙΙΙ μ'αρεσει να ακουω αυτα τα τραγουδια που θεωρουνται απο τη γενια μου ''παλαιολιθικα'' και δεν το παραδεχομαι μονο και μονο επειδη θελω να παω κοντρα στους γονεις μου που υποστηριζουν οτι σαν και αυτα δεν θα βγουν αλλα.

2) the strange one : Πολλες φορες αναγκαζομαι να λεω ψεμματα στην μια ή στην αλλη παρεα οτι δεν μπορω να βγω μαζι τους επειδη δεν με αφηνουν οι μεγαλες δυναμεις (βλ. γονεις) μονο και μονο επειδη θελω να κατσω στο δωματιο μου μαζι με το i pod μου και να χαθω, να χαθω, να χαθωωωωω.

3) the english one : Ε καλα δεν ειναι ακριβως μυστικο αλλα πρεπει να το πω. Μπορει να λενε οτι ειμαι καλη στα αγγλικα αλλα φετος με το proficiency τα χω βρει σκουρα και αντιγραφω απο ετοιμες και λυμενες ασκησεις. Απο την αρχη της χρονιας αυτα που εχω κανει μονη μου εκτος των εκθεσεων μετριουνται στα δαχτυλα του ενος χεριου.

4) the φουλαρια one : Εχω τρελα με τα φουλαρια. τα λατρευω, τους εχω δωσει ονοματα και αν λειπει εστω και ενα παθαινω εμφραγμα (τροπος του λεγειν). Και εχω αγορασει τοσα πολλα που τα κρυβω γιατι αμα τα δουν οι γονεις μου θα φωναζουν οτι σκορπαω ασκοπα λεφτα.

5) The ελεος one : Στο δημοτικο εβαζα αφρο στα μαλλια μου επειδη δεν στεκονταν κατω και ελεγα οτι εκανα μπανιο πρωι πρωι για να εξηγησω το γεγονος οτι ηταν καπως βρεγμενα. Δεν ξερω καν γιατι το εκανα αυτο. χαχα.

Λοιπον δεν προλαβαινω να γραψω αλλα...
Το σιγουρο ειναι πως ολοι εχουμε καποια μικρα μυστικα τα οποια με τη σειρα μου προκαλω οσους bloggers δουνε την αναρτηση να γραψουν και να μοιραστουν, εφοσων υπαρχει διαθεση και χρονος :)

2 σχόλια: