Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

10+3 Πραγματα Που Σιχαινομαι Πανω Σου

1) Το να λες την φραση ''εισαι ξανθια?'' δεν σε κανει εξυπνο και cool ζωον μονο και μονο επειδη προσβαλλεις τον αλλον μπροστα στην επισης ''cool'' παρεα σου. Εδικα οταν λες αυτην την φραση οταν το ιδιο το μαλλι σου ειναι καμμενο και σαν πρασο απο την ξανθια η ελαφρως ασπρη βαφη σε μια πληρως αποτυχημενη προσπαθεια να μοιασεις με κλωνο της Marilyn Monroe ή της Lady Gaga. Ασχετο που εισαι αρχιρατσιστης/στρια με τις ξανθιες οσο και αν κυκλοφορεις με μπλουζακι που φερει τη σταμπα ''RacISm Wrong''.

2) Το υφακι που κουβαλας οταν νομιζεις οτι με ταπωσες ή οτι ειπες καποια εξυπναδα εις βαρος μου. Το οτι δεν απαντησα σημαινει οτι απλα δεν καταδεχομαι ουτε καν να κανω προσπαθεια να ανοιξω το στομα μου.

3) Τον σχολιασμο σου για την ζωη μου και τις πραξεις μου. Δεν εχεις ζωη το εχουν καταλαβει ολοι. Απο κει και περα τι να πω... Σηκωνω τα χερια ψηλα.

4) Τις 'αγαπες'' και τα ''κολλητουμπινια'' ή οπως αλλιως λεγονται στο facebook. Προσωπικα πιστευω οτι θα επρεπε να λεγεται ''fakebook''. Να θυμηθω να κανω μια αναρτηση σχετικα με αυτο. Το θεμα ειναι οτι αυτες οι αγαπουλες σου θα σε θαψουν και θα τις θαψεις σε 10 δυτερολεπτα απο τωρα.
10...9...8...7... ουπς μολις αρχησες να θαυβεις. Μεγαλη προθεσμια σου εδωσα.

5) Οτιδηποτε εχει να κανει με την εμφανιση σου το καλοκαιρι σε μια παραλια. Αυτα τα τεραστια ασπρα γυαλια που σε κανουν να φαινεσαι με μυγα. Το μεταξενιο παρεο που ειναι μικροτερο και απο το βρακι σου. Οι σαγιοναρες σου που δεν καταδεχεσαι να ακουμπησουν την αμμο γιατι ''μια περιουσια εδωσα και θα της λερωσω?''. Η τεραστια τσαντα σου που μεσα εχει μονο χιλιες κρεμες για το προσωπο, τα μαλλια, τα ποδια, την πλατη, τον **** σου με την δικαιολογια οτι πρεπει να εισαι ασφαλης απο τις υπεριωδης ακρινες του ηλιου. Στο χωριο σου σου εμαθαν τι σημαινει ''ΑΝΤΗΛΙΑΚΟ'' ? Το οτι λιαζεσαι 500 ωρες στην ξαπλωστρα χωρις να αγκιξεις το νερο με τη δικαιολογια του μαυρισματος και οταν γυρνας σπιτι σου βαζεις στο fakebook ''dn itan teleio to mpanaki mas smr agapoules m?''. Και αυτο που σιχαινουμε πιο πολυ. Το κουτσομπολιο για τον υπερβαρο στην διπλα πετσετα ''Α τον κακομοιρη ουτε ξαπλωστρα δεν πηρε γιατι δεν θα χωρουσε''. Η ο σχολιασμος για την γηραια κυρια που εχει γινει κατακοκκινη. ''Μα πως παει θαλασσα με τετοια χαλια? δεν λυπαται τους υπολοιπους που την κοιτανε?''.

6) Εσενα που ανηκεις στους ΔΗ.ΘΕ.Ν (ΔΗμοφιλεις ΘΕοι και Ντιβες). Που η τσιχλα σου εχει γινει δευτερη γλωσσα και το να φορας το ιδιο σκουλαρικι για δυο ωρες θεωρειται εκλημα.

7) Εσενα που εισαι αληθινο και πραγματικο μπαζο που νομιζεις οτι επειδη πηρες 30 γραμμαρια ηρθε το τελος του κοσμου, ετοιμαζεσαι να αυτοκτονησεις (αφου το εχεις δημοσιευσει στο fakebook και εχεις στειλει sms σε ολα τα κολλητουμπινακια σου) και γερνεις συνεχως πανω απο τη λεκανη της τουαλετας.

8) Εσενα που εισαι κακομαθημενο πλουσιοπαιδο και εχεις γινει φερεφωνο των calebrities και εκφραζεις γνωμη για θεματα περιβαλλοντος και πολιτικης ενω το μονο που εχεις δει πραγματικα ειναι τον Ομπαμα να κανει ποδηλατο.

9) Οταν βαζεις τον ''μπαμπακα'' να καθαριζει τα σπασμενα αλλα την επομενη κιολας μερα κατεβαινεις στις πορειες ασχετα που το μονο σου προβλημα και εγνοια ειναι η επομενη κολεξιον της Prada στο Παρισι και πως θα πεισεις τον λατρευτο μπαμπακουλη να σου παρει τα εισητηρια. Ναι λιγο ναζακι και ενα φιλακι στο μαγουλο θα τον ριξει.

10) Οταν σνομπαρεις τα κοριτσακια μικροτερων ταξεων απο σενα μονο και μονο για να νιωσεις ανωτερη και να μπορεις να αποκαλεις ελευθερα και αναγνωρισμενα τον εαυτο σου diva.

11) Οταν θα κανεις τα αδυνατα δυνατα να χωρισεις εκεινον απο μενα μονο και μονο επειδη δεν σου εδωσε σημασια. Σε σενα και το καινουριο εξωπλατο κατακοκκινο φορεμα Cavalli.

12) Την τσιριχτη φωνη σου που τρυπαει το τυμπανο μου οταν ουρλιαζεις μαθαινωντας οτι το nerd της ταξης βρηκε γκομενο ή οταν συνηδητοποιεις οτι η ταδε κολλητη σου σε εθαψε. Γκουχου γκουχου. Μηπως να θυμηθουμε ποια εθαψε ποια πρωτα?

Και Τελος...

13) Την ανουσια υπαρξη σου σε αυτον τον πλανητη. Το οτι μολυνεις τον αερα με καθε αναπνοη σου. Οτι απλα θα ζησεις μεσα σε ενα αρρωστημενο ψεμμα και μετα θα πεθανεις εχωντας μονο επιβαρυνει τον πλανητη και δημιουργησει προβληματα στους γυρω σου.

1 σχόλιο: