Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011

nice or bad? it's your choice

Μπορει να μην ειναι καλο να εισαι στο αλλο ακρο του μαζοχισμου που τρελενεσαι για τα γνωστα bad boys και ονειρευεσαι για τα πραγματα που θα κανατε οχι μονο σε ενα απλο κρεβατι αλλα και στην κουζινα, στο πατωμα, στην μπανιερα και εξω απο το σπιτι αλλα sιγουρα δεν ειναι καλο να βρισκεσαι στο αλλο ακρο οπου περιμενεις τον πριγκιπα να σου στρωσει πεταλα απο τριανταφυλλα και να αναψει κερια λεγωντας σου οτι σαγαπαει. ε λοιπον αναμεσα σε αυτα τα δυο βρεθηκα χθες το βραδυ. Ανηκω στην πρωτη περιπτωση και οσοι με ξερουν το γνωριζουν πολυ καλα. με χαρακτηριζουν αντι-ρομαντικη και οτι περιμενω τον αλλο να ερθει να με δειρει (τροπος του λεγειν). Απο την μια μπορει να εχουν μια βαση ολα αυτα αλλα πιστευω οτι ειναι πολυ καλυτερο αυτο απο το να καθεσαι στο ροζ συννεφακι σου περιμενωντας τον καταλληλο. Αυτο ηθελα να αναλυσω σημερα. και μεσα απο αυτην την αναλυση θα ηθελα να φτασω στο συμπερασμα για το ερωτημα στο ποιο ακρο ειναι πιο ασφαλης.

1)
nice guy: σε πριζει στα τηλεφωνα και κατα τη γνωμη μου σε πνιγει. λιγο ασφυκτικο δεν νομιζετε?
bad guy: οποτε σε θυμηθει και αμα. καποιες μπορει να ενοχλουνται και να κατανταει και εκνευριστικο στο τελος αλλα δεν ειναι καλυτερο απο το να σου ειναι ο αλλος κολλιτσιδα?

2)
nice guy: περιμενει απο σενα να του πεις που θελετε να πατε ή τι να κανετε.
bad guy: θα γινει το δικο του και δε σηκωνει κουβεντα.

3)
nice guy: θα σε αγκαλιασει τρυφερα και θα σου ψυθηρισει οτι σε αγαπαει.
bad guy: προφανως θα σε αρπαξει θα σου δωσει ενα hot γλωσσοφιλο και θα σε βαλει κατω.

4)
nice guy: θα σε γυρησει σπιτι σου νωρις, ασφαλης και οποτε του πεις.
bad guy: θα σε γυρησει καποια στιγμη αλλα οχι χωρις ανταλλαγμα.
5)
nice guy: θα θελησει να σε γνωρησει στην οικογενια του και το αντιστροφο.
bad guy: ουτε που θα περασει ποτε απο το μυαλο του.

6)
nice guy: θα τον συμπαθησουν οι δικοι σου και θα εχουν την απαιτηση να τον φερνεις στο σπιτι συχνα και να γνωρησουν τους δικους του.
bad guy: μολις βρεθεις μονη με τη μανα σου θα σου αρχησει το κυρηγμα με τα ''προσεχε'' και ''μην'' και θα προσπαθησει να σε περιορισει οσο πιο πολυ γινεται..

7)
nice guy: θα θυμαται την επετειο και θα σου κανει αξεχαστα δωρακια αγαπης οπως τα αποκαλουν πολλοι.
bad guy: προφανως δεν θα ξερεις καν αν εχετε στα αληθεια σχεση οποτε καλυτερα ξεχνα τις επετειους.

8)
nice guy: σε περιπτωση χωρισμου θα πεσεις απο τα συννεφα, θα απογοητευτεις και δεν θα ξερεις απο που να πιαστεις.
bad guy: σε περιπτωση χωρισμου θα κατηγορεις τον εαυτο σου που εμπλεξες με εναν τετοιο αλλα βαθια μεσα σου θα ξερεις οτι ηταν αναμενομενο να συμβει. μαζευεις τα κομματια σου και προχωρας.

2 σχόλια:

  1. αχαχαχαχα δεν πάει ακριβώς έτσι αλλά ναι πάνω-κάτω έχεις δίκαιο. Σαν Ξενοφίλιος θα έλεγα διάλεξε τον bad boy. Σαν φοιτητής ψυχολογίας θα έλεγα παίξε με τον bad boy τώρα και αν κάποια στιγμή ΒΡΕΙΣ έναν nice guy πάρε αυτόν και σοβάρεψέ το (αν είσαι/γίνεις τέτοιος τύπος)!

    ΑπάντησηΔιαγραφή