Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

Just Before The Exams

Ποτε δεν με ελεγες αγχωμενο ατομο. Γενικα ημουν και ειμαι της φασης ''coolare'' κατι που ποτε δεν χωνεψε κανεις. Ειδικα η μανα μου η οποια ειναι ο πιο αγχωδης τυπος στον πλανητη. Το υπογραφω αυτο.
Αλλα εχωντας το proficiency στις πλατες μου ελπιζωντας να το ξεφορτωθω το Σαββατο οπου και δινω τα γραπτα εχω την εντυπωση οτι τα λογια της αλλα και των υπολοιπων αγχωμενων εδω περα αρχιζουν και με επηρεαζουν. Αυτο ειναι οτι χειροτερο. Δεν θελω να καταληξω να στρεσαρομαι για οτιδηποτε. Ασε που ασπριζουν και τα μαλλια και κανεις και ρυτιδες ε και οσο να'ναι εχουμε και ενα παρουσιαστικο να διατηρησουμε (πλακιτσα!).
Το θεμα ειναι πως ξερω οτι δεν θα το περασω ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ και δινω απλα για την εμπειρια αλλα να'τανε μονο αυτο?

Η εξετασεις του σχολειου αρχιζουν αυτην την Παρασκευη και δεν εχω ανοιξει βιβλιο ολη τη χρονια. Οχι οτι πατουσα και συχνα το ποδι μου στο κτηριο που αποκαλουνε σχολειο αλλα ετσι για τα ματια του κοσμου λεμε αυτες τις δικαιολογιες οτι απλα δεν διαβαζα.

Ελα ομως που μετα απο τα περσινα μου χαλια και εναν μεσο ορο ο οποιος δεν περνουσε ουτε το υψος μου, οι μεγαλες δυναμεις (βλ. γονεις) παραεχουν αγριες διαθεσεις. Μονο διαθεσεις? Και απειλες. Μια για το λαπτοπ, μια για καλοκαιρινα μαθηματα, μια για στερηση διακοπων και οτι μπορει να φανταστει κανεις. Μονο να ανασαινω δεν θα μου απαγορεσουν αν ειμαι τυχερη.
Και τωρα τους εχω δωσει τη εντυπωση οτι τα εχω ολα υπο ελεγχο μονο και μονο για να μην μου τα πριζουν και ξερω οτι θα αποτυχω και θα τους απογοητευσω αλλα δεν μπορω να κανω τιποτα για αυτο.

Ας ελπισουμε οτι οποιος θα διορθωνει το γραπτο μου ή θα εχει πετυχει το τζοκερ ή θα ειναι μεθυσμενος.

Κυριακή 8 Μαΐου 2011

Δεν ηξερα οτι επρεπε να ντυνομαι σαν καλογρια

Σημερα, θα προσπαθησω οσο πιο ευγενικα γινεται να μιλησω για αυτους τους απαρχαιωμενους, κομπλεξικους που μισουν το ανθρωπινο σωμα.
Τι εννοω?
Την αφορμη για αυτην τη αναρτηση μου την εδωσαν οι καθηγητες του σχολειου μου καθως και η Διευθυντρια. Ειδικα αυτη.

Ο λογος? ''Απαγορευεται τα κοριτσια να φορανε σορτσακια''.
Γιατι? ''Γιατι ειναι προκλητικα για τα αγορια''

Ε ΤΟΤΕ ΑΣ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ.

Για κατσε ρε φιλε. Που ζουμε? Δεν ειμαι κανενα απο αυτα τα κοριτσακια που τα πετανε ολα εξω με σκοπο να προκαλεσουν τον καθε στρημενο λιγουρη και με αυτον τον τροπο να κανουν τους αλλους να τις προσεξουν αλλα ΖΕΣΤΑΙΝΟΜΑΙ. ξερεις τι σημαινει αυτη η λεξη? Ή να τη συλλαβισω? Θα σκασω εγω ενα μηνα που εχει αρχησει το καλοκαιρι ειδικα στην πολη που ζω στην οποια απο Μαιο κανει και 40 βαθμους ζεστη μονο και μονο επειδη εσυ εισαι μια ρυτιδιασμενη παλιογρια που φοραει ακομα ζιβαγκο? Επειδη ΖΗΛΕΥΕΙΣ τη νιοτη των 15χρονων και δεν μπορεις να φορεσεις τιποτα αλλο περα απο το προαναφερομενο ρουχο και τη μακρυα μαυρη φουστα που σερνεται σαν κουρτινα στο πατωμα?

Τι ειμαι δηλαδη και δεν θα φορεσω σορτακι? Η Μητερα Τερεζα?
Και δηλαδη πως απαγορευεται? Δειξε μου τον νομο. Και αν υπαρχει νομος σχετικα με την ενδυμασια των μαθητων ειμαι σιγουρη οτι επισημαινει το ντυσιμο να ειναι ΚΟΣΜΙΟ. Δηλαδη το σορτσακι δεν ειναι κοσμιο?

Και τι εννοεις πως προκαλει τα αγορια? Επειδη ειναι ενα ματσο παιδακια τρελαμενα απο τις ορμονες τους σημαινει οτι εγω δεν μπορω να βαλω τα ρουχα μου? Αμα ηθελα να προκαλεσω θα φορουσα το μαγιο μου ή θα πηγαινα γυμνη.

Και στο κατω κατω δεν βρισκω κατι παρανομο και κακο στο να δειχνω τη σαρκα μου. Ετσι γεννηθηκα και ετσι θα πεθανω.

Σιχαινεσαι το δερμα των ανθρωπων?
Σιχαινεσαι τον ιδιο σου τον εαυτο?
Σιχαινεσαι τον τροπο που ηρθες στη ζωη?

Τι να πω? Ουτε εγω δεν ξερω... Δεν νομιζω οτι η κοπελα και εγω αξιζαμε διημερη αποβολη ασχετα αν δεν πηραμε στο τελος. Μονο και μονο επειδη εβγαλα τα ποδια μου εξω. Δεν τα ανοιξα κιολας. Ελεος δηλαδη.

Αυτο το κομπλεξ μου ειναι εντελως ακατανοητο. Δεν ειπα οτι θα ερθω με το βρακι και το σουτιεν.
Αλλα κανεις δεν μπορει να μου απαγορευσει να ντυνομαι οπως εγω θελω.

Τρίτη 3 Μαΐου 2011

Το βασιλικό τσίρκο

Ειπα οτι δε θα εγραφα τιποτα σχετικο με αυτο, οτι δεν θα ασχολιομουν αλλα αφου με προκαλει ρε αδερφε.
Ναι μιλω για τον γαμο αυτηνης της Κέιτ που της μανας της, της προκοψε να τη στειλει σε κολλεγιο με πριγκιππες και του Ουίλιαμ με τις μπλε φλεβες.
Δηλαδη ελεος. Και μονο που ειδα μια εικονα απο αυτον τον υποτιθεμενο ‘’γαμο’’ εφριξα. Μηπως τον μπερδεψαν με το τσιρκο?
Δεν θα μιλησω για τους δημοσιογραφους που μας τα εχουν πριξει απο το πρωι ως το βραδυ και ξεκαθαριζω οτι δεν εχω κανενα προβλημα με τους ανθρωπους. Τι προβλημα να εχω? Αλλοι τοσοι δεν εχουν παντρευτει? Το θεμα μου ειναι στην εικονα αυτου του γαμου ή καλυτερα τσιρκου το οποιο με προκαλεσε. Ναι καλα διαβασατε ΜΕ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ.
Βλεπεις εκει να εχουν στησει την Ντισνειλαντ της βασιλικης οικογενιας και σκεφτεσαι πως τα παιδια σου δεν μπορεις να τα στειλεις να σπουδασουν. Βλεπεις την αλλη να φοραει 500 διαμαντια στο ενα νυχι και σκεφτεσαι πως δεν θα εχεις λεφτα να φας την αλλη βδομαδα. Αυτο δεν ειναι προκλητικο?
Με εξοργιζει το γεγονος οτι οι Αγγλοι ειναι τοσο φανατισμενοι με τη μοναρχια και τους βασιλιαδες και τους πριγκιππες ενω τους τρωνε τα λεφτα. Δηλαδη γιατι ειναι τοσο πλουσιοι? Στα χωραφια εσκαβαν συνεχεια?
Και μιλωντας για λεφτα σκεφτηκε κανεις την κοροιδια? Ποσα λεφτα θα βγαλει η ‘’βασιλικη οικογενια’’ απο τα καναλια που τους δινουν την αδεια να στεκονται στους ΔΡΟΜΟΥΣ του Λονδινου για να τραβηξουν αυτην την ‘’τελετη’’? Ποσα θα βγαλει η βασιλικη οικογενια απο τα μπλουζακια, τις κουπες και ολα αυτα τα γελοια αναμνηστικα που αγοραζει ο καθε μεταφορικα τυφλωμενος?
Κατι αλλο που με εξοργιζει ειναι οτι οτι αυτος ο γαμος ΕΠΡΕΠΕ να ειναι θρησκευτικος γιατι ετσι ειναι το σωστο. Που ειναι το κακο με τον πολιτικο μου λετε? Επισης με ενοχλει που γινεται τοσο μεγαλο θεμα επειδη ειναι υποτιθεται ‘’ανωτεροι’’ και αυτο πρεπει να μας χαροποιει ολους ενω ενα ζευγαρι ομοφυλοφιλων θα δημοσιευοταν για να κοιταξουμε την οθονη της τηλεορασης με ντροπη και κοροιδια.

Επισης, σε ενα καναλι ο δημοσιογραφος ειπε πως το μακιγιαζ της Κέιτ ηταν αυστηρο. Και τι ηθελες να κανει η κοπελα ρε φιλε? Να βγει με μια τουρτα στη μαπα? Ή να βαλει λιγο πρασσινο στο ενα μαγουλο, λιγο κοκκινο στο αλλο και στη μυτη μουσταρδι?
Ενας αλλος ειπε οτι τα φρυδια της εχουν ασχημο σχημα και τα χειλη της ειναι πολυ λεπτα και ετσι δεν ειναι ομορφη.
Σορρυ ρε φιλε αλλα εσυ με την καραφλα και το κενο στα δοντια μεγαλυτερο απο το Γκραν Κανιον εισαι καλυτερος? Μια χαρα ειναι η κοπελα. Και στο κατω κατω δεν πα να ηταν και σαν τον Μπαμπη τον σουβλατζη στη γωνια? Ο αλλος την ηθελε και την παντρευτηκε.
Α! Και μην ξεχασω αυτην την πλυση εγκεφαλου που μας κανανε. Γιατι ΠΡΕΠΕΙ να νοιαζει αυτος ο γαμος ολη την οικουμενη?

Αλλα δεν ειπα ακομη το καλυτερο. Αμεεεε, το κρατησα για το τελος σαν δωρο-εκπληξη οπως τα κιντερ αυγα.
Με ΕΞΟΡΓΙΣΕ εντελως ενας δημοσιογραφος, βασικα οι περισσοτεροι που ειπαν τις υπολοιπες γυναικες ΚΟΙΝΕΣ ΘΝΗΤΕΣ. Και αυτην αμα την πετυχει κανεις με σφαιρα μια χαρα κοινη θνητη ειναι.
Αντε στο διαολο απο κει που μας τα εχουν πριξει. Μ’αρεσει που υποσχεθηκα στον εαυτο μου οτι δεν θα το εγραφα αυτο.